Про це повідомив заступник начальника Полтавської ОВА Олексій Бруслик.
«У хабі навчаються 20 майстрів виробничого навчання з Полтави, Гадяча, Решетилівки, Кременчука, щоб у майбутньому вони поширювали знання серед колег з інших закладів освіти, – розповів Олексій Бруслик. – 30 травня разом із директором Департаменту освіти та науки ПОВА Євгеном Кончаковським побували у Бориспільському професійному ліцеї на навчанні з нових технологій для працівників шкільних харчоблоків Київської області. Мали змогу спостерігати за облаштуванням сучасного харчоблоку й роботою нових «агентів змін» для реформи шкільного харчування».
Його організували в межах ініційованої першою леді Оленою Зеленською реформи шкільного харчування. Підвищення кваліфікації кадрів для шкільних їдалень у Борисполі вже пройшли 500 осіб. Торік перші кулінарні хаби запрацювали також у Львові.
Попри війну започаткований у листопаді 2022 року проєкт діє. Національна асоціація громадського харчування вибудувала модель організації навчання та підвищення кваліфікації кухарів. Спільно з Національним управлінням у справах освіти та молоді Естонської Республіки (HarNo) проведено семінар-навчання й підготовлено 32 тренери з-поміж майстрів виробничого навчання закладів профтехосвіти. Вони ж викладають і в Кременчуці.
Кулінари в класі на навчанні
3 (2) (1)
6 (7)
Чоловіки та жінки на кухні
Олейксій Бруслик на нараді
Дві жінки сидять за столом
Чоловіки та жінки на кухні (1)
Учасники наради за столом
Екран на якому відображена презентація
Підпишіться, щоб отримувати листи.