13 лютого 2024, 11:20
Їх навчали користуватися сучасним обладнанням і застосовувати нові технологічні процеси. Розповідали про нутриціологію й систему управління безпечністю харчових продуктів. Роз’яснювали, як швидко і якісно приготувати смачні й корисні страви з нового меню.
«Навчання проводили каскадним методом. Тобто досвідом ділилися «агенти змін» – ті люди, які вже раніше пройшли підготовку, отримали сертифікати й стали тренерами, – розповів Філіп Пронін. – Проєкт реалізуємо в межах реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді Оленою Зеленською. Здорове і смачне харчування для школярів – амбітна і цілком реальна мета. Поступово втілюємо її на Полтавщині».
Підпишіться, щоб отримувати листи.