14 травня 2024, 18:24
Шість років тому підприємець починав з маленької пекарні. Тоді випікали хліб лише для громади. Нині постачає хлібобулочні вироби на весь район та в сусідню область. За добу виробляють до двох тисяч хлібин.
Крім пекарні мають молочний та кондитерський цехи, виготовляють напівфабрикати.
Підприємство долучилося до ініціативи «Зроблено в Україні». Вже почали маркувати свою продукцію.
«На ринку багато товарів різних виробників. І обираючи щось для себе, покупець не завжди звертає увагу на виробника. А коли товар промаркований, то він відразу розуміє, що це продут місцевого походження. Таким способом ми розвиваємо економіку», – сказав Володимир Опришко.
Начальник ОВА Філіп Пронін зауважив, що все більше виробників у регіоні долучаються до ініціативи.
«Підтримуємо місцевого виробника, посилюємо стійкість економіки Полтавщини», – зауважив Філіп Пронін.
Підпишіться, щоб отримувати листи.