Через війну Марина та Олександр покинули рідний дім та переїхали на Полтавщину. Починали свій бізнес із 300-літрової сирної ванни і двох холодильників. Нині у їхньому фермерському господарстві 60 дійних кіз та 80 козенят. Додатково закупляють молоко у місцевих господарств, сировина проходить усі необхідні тестування.
Облаштований двоповерховий сирний льох глибиною 6 метрів, у якому визріває сир від 6 до 12 місяців. На початку повномасштабного вторгнення погріб став місцем, де ховалися під час тривоги.
«Завдяки гранту на власну праву та обласній програмі підтримки внутрішньо переміщених осіб підприємці закупили нове обладнання для роботи. Планують найближчим часом долучитися до ініціативи «Зроблено в Україні». Наші місцеві виробники – приклад працьовитості, людяності та високого професіоналізму. Робота кожного – важливий внесок у зміцнення економіки Полтавщини», – сказав Філіп Пронін.
Підпишіться, щоб отримувати листи.