25 вересня 2024, 14:16
Перший етап їхньої підготовки стартував. Підвищення кваліфікації – важливий елемент реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді Оленою Зеленською.
«Завдяки теоретичним і практичним знанням працівники харчоблоків зможуть використовувати сучасне обладнання й нові технології, щоб приготувати їжу смачно, корисно і швидко. На Полтавщині відповідне навчання пройшли вже 272 кухарі. Це майже одна п'ята від загальної кількості», – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.
Не припиняється й підготовка «агентів змін». Від нашої області наразі покращують навички 14 майстрів виробничого навчання закладів профтехосвіти. Заняття проводять у межах швейцарсько-українського проєкту DECIDE, за підтримки Асоціації громадського харчування й ГО «Cult Food».
«Створюємо всі умови для повноцінного розвитку наших дітей», – зауважив Філіп Пронін.
Підпишіться, щоб отримувати листи.