05 листопада 2024, 10:45
«Один із етапів реалізації – підвищення кваліфікації кухарів. Ще 133 працівники їдалень із 16 тергромад завершили навчання на базі регіонального кулінарного хабу в Кременчуці, – розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін. – Після теорії свої навички вдосконалювали на сучасному енергозберігаючому та багатофункціональному обладнанні. Усе для того, щоб шкільне меню було збалансованим, корисним і різноманітним».
Підготовка кухарів відбувається каскадним методом. Із початку року в області понад 400 працівників шкільних їдалень уже підвищили свою кваліфікацію.
«Водночас продовжує діяти регіональна програма «Дітям Полтавщини – якісне харчування». Комплексно дбаємо про формування здорових харчових звичок у школярів», – зауважив Філіп Пронін.
Підпишіться, щоб отримувати листи.