19 листопада 2024, 08:36
Участь взяли пів сотні школярів із Кременчуцької та Решетилівської громад. Вони демонстрували свої кулінарні вміння, тренували навички командної роботи. Кожен міг спробувати власні сили та «приміряти» професії кухаря, кондитера, офіціанта і бармена. Змагання провели на базі регіонального кулінарного хабу у Кременчуці, який має сучасне обладнання.
«Популяризація професій кулінарного спрямування – один із напрямів впровадження реформи шкільного харчування. Можливо, саме Кулінарний батл допоможе дітям у виборі майбутньої професії», – сказав Філіп Пронін.
Конкурс реалізує ГО «Культура їжі І Cult Food» за підтримки Швейцарсько-українського проєкту DECIDE.
Підпишіться, щоб отримувати листи.