21 червня 2024, 16:12
Днями команда ОВА, до якої ввійшли заступник начальника ОВА Антон Чубенко, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОВА Вікторія Пилипенко, директор Департаменту освіти і науки ОВА Євген Кончаковський відвідала кулінарний хаб у Кременчуці.
Під керівництвом тренерів готували страви з оновленого шкільного меню.
Серед страв – ризотто з зеленим горошком та твердим сиром, «Котлета по-міланськи з сиром» та овочевий салат. Під час приготування їжі використовували багофункційне обладнання, яке дозволяє готувати декілька страв одночасно.
Підготовка «агентів змін» відбувається каскадним методом. Після курсу нові «агенти» ділитимуться досвідом зі своїми колегами.
DSC06003
DSC06219
DSC06298
DSC06409
DSC06539
DSC07020
DSC07027
Підпишіться, щоб отримувати листи.